Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kokoustoiminta

Viikoittaiset jumalanpalvelukset muodostavat seurakunnan toiminnan perustuksen. Sunnuntaisin kokoukset ovat yleensä joko klo 11.00 tai klo 18.00. Kuukauden ensimmäinen sunnuntai on ehtoollistilaisuus ja viimeinen sunnuntai kokoonnumme lähetyskokoukseen. Se on varsinkin lasten suosikkitilaisuus, jossa on lopussa jännittävät arpajaiset lähetystyön hyväksi. Keskiviikkoisin Ruksilla on rukousilta. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Rukoushuone on kuin koti, johon olet aina tervetullut!

 

Tapahtumat

Suuremmat tapahtumamme painottuvat kesään, jolloin järjestetään perinteinen Kesäjuhla sekä erityisesti lapsiperheille suunnattu Puuhapäivä. Nykyisin saamme viettää kesäjuhlaa tunnelmallisessa navettakirkossamme, joka sijaitsee aivan rukoushuoneen vieressä. Vanha navetta on käytössä myös Puuhapäivässä, jolloin siellä toimii kesäkahvila.

 

Pienryhmät

Seurakuntamme alaisuudessa kokoontuu myös pienryhmä, jossa osallistujat saavat keskustella luottamuksellisesti mielessä liikkuvista asioista, lukea Raamattua ja rukoilla sopivassa porukassa. Solu kokoontuu jäsenten kodeissa silloin tällöin ja sinnekin olet lämpimästi tervetullut. Lisätietoja solusta ja kokoontumisajoista saat Jussilta, puh. 050 3537951.

 

Lapsityö

Lastenillat järjestetään noin kerran kuussa Ruksilla. Iltoihin ovat tervetulleita kaikki lapset seurakunnasta ja sen ulkopuolelta! Kerhossa ei ole ikärajaa, sisältöä sovelletaan osallistujien mukaan. Kerhossa laulamme, leikimme, askartelemme, seikkailemme, retkeilemme, leivomme, näyttelemme ja tutustumme hauskoilla tavoilla Raamatun kertomuksiin ja elämään Jumalan lapsena.

 

Diakoniatyö

Seurakunnassamme toimii diakoniaryhmä, jonka tarkoituksena on vastata käytännönläheisestä seurakuntatyöstä (kotikäyntien järjestämiset, syntymäpäivämuistamiset, sairaala- ja vanhainkotikäynnit sekä hartaudet).

 

Lähetystyö

Kerran kuukaudessa järjestettävä lähetyskokous keskittyy lähetystyön asioihin. Siellä kerätään myös uhri, jonka tuotolla tuetaan seurakuntamme lähetin Kari Halosen tekemään lasten leirityötä lähinnä Mongoliassa ja Siperiassa.

 

EU:n ruoka-apu

Jaamme EU:n ruoka-apua, jonka rahoittaa Euroonpan Unionin Vähävaraisimmille suunnatun eurooppalaisen avun rahasto. Seuraavat jakopäivät löydät etusivultamme sekä Kokkola-lehdestä. Jakotilaisuus on avoin kaikille eikä perusteluita ruokakassin tarpeelle erikseen kysellä, joten tule rohkeasti käymään!